اجتماعیشهری

تاکید زاهدپور بر هم‌افزایی رسانه‌ای در شستا

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و مسئولیت اجتماعی شستا با اشاره به تهیه طرحی برای هم افزایی رسانه‌ای بر اهمیت این موضوع تاکید کرد.

به گزارش اقتصاد روز از  شستا رسانه، کامبیز زاهدپور، مشاور مدیرعامل و رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و مسئولیت اجتماعی شستا در هم‌اندیشی معاونین و مدیران برنامه‌ریزی هلدینگ‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی با اشاره به همایش مشترک مدیران عامل و روابط عمومی‌های هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه شستا توضیحاتی درباره بهبود هویت بصری ارائه کرد.

وی درباره نوسازی برند شستا گفت: بودجه پیشنهادی هلدینگ‌ها مربوط به روابط عمومی به مرکز اطلاع‌رسانی و مسئولیت اجتماعی ارسال شده و ما با بررسی بودجه پیشنهادی سعی در برنامه ریزی بهتر برای این حوزه داریم.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و مسئولیت اجتماعی شستا بر لزوم هم افزایی هلدینگ‌ها جهت حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی تاکید کرد و افزود: باید هزینه حضور در این نمایشگاه‌ها با خروجی و هدف حضور در برخی از این نمایشگاه‌ها تطابق داشته و از نظر منطقی قابل دفاع باشد.

وی تصریح کرد: طرحی برای هم افزایی همه بخش‌های مختلف شستا برای حضور در رسانه‌های رسمی آماده شده که به زودی ابلاغ می‌شود و هدف آن جلوگیری از اقدامات باج نیوزها است.

مشاهده بیشتر

اخبار مرتبط

دکمه بازگشت به بالا