صنعت و تجارتکشاورزی

جلسه کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در شهرستان آمل

عصر روز پنج‌شنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳، جلسه کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در فرمانداری شهرستان آمل با حضور جمعی از مسئولان ملی و استانی برگزار شد.

به گزارش اقتصاد روز، در این جلسه، مهندس سعید شعبانی، رئیس خانه کشاورز استان مازندران، به همراه مهندس سوادکوهی، فرماندار محترم شهرستان آمل، و مهندس رستم‌پور، معاون وزیر و سرپرست سازمان شیلات ایران، به تشریح ظرفیت‌های کشاورزی استان و مشکلات موجود پرداختند.
در این مراسم، دکتر یونسی، استاندار مازندران، خانم دکتر انصاری، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست کشور، و تعدادی از نمایندگان مجلس، از جمله دکتر حاجی‌پور نماینده مردم شهرستان آمل و سایر نمایندگان استان‌های مختلف حضور داشتند.

مهندس شعبانی در طی سخنرانی خود، به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بزرگ بخش کشاورزی استان مازندران اشاره کرده و اظهار داشت که مشکلات عمده‌ای وجود دارد که لازم است با کمک کمیسیون کشاورزی مجلس، به آن‌ها رسیدگی شود. او تأکید کرد که طرح جامع اصلاح زیرساخت‌های اراضی شالیزارهای شمال کشور و پروژه‌های نیمه‌تمام، باید در دستور کار قرار گیرد.

شعبانی با ابراز ناامیدی نسبت به عدم پیشرفت در حل مشکلات کشاورزی، از آقای عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی درخواست کرد که برای رفع چالش‌های این حوزه، تلاش‌های جدی‌تری انجام شود.

او یادآور شد که دستگاه‌های مربوطه باید با تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران همکاری کنند و از ایجاد فاصله‌ میان آن‌ها پرهیز کنند، چرا که این فاصله هیچ سودی برای جامعه کشاورزی ندارد.

در آخر، شعبانی به این نکته اشاره کرد که در دنیای امروز، کشورهای مختلف با استفاده از بخش خصوصی و تشکل‌های مردمی به پیشرفت‌های زیادی دست یافته‌اند، در حالی که ایران هنوز در مراحل ابتدایی قرار دارد و باید این رویکرد را در پیش گیرد تا به نفع نسل آینده باشد.

مشاهده بیشتر

اخبار مرتبط

دکمه بازگشت به بالا