خودروصنعت و تجارت

خرید یک خط تولید کامل PSA از فرانسه

مدیرعامل شرکت فرآوری و ساخت قطعات یدکی ایران خبر داد:

مدیرعامل شرکت فرآوری و ساخت قطعات یدکی ایران گفت:  به رغم محدودیت‌‌های تحریم یک خط تولید کامل از PSA فرانسه خریداری کردیم و اکنون ۸۰ کانتینر در شرکت وجود دارد که در حال نصب آنها هستیم. با راه‌‌اندازی این خط تولید کمک فنر ما به ۲۲ میلیون قطعه در سال خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار اعزامی اقتصاد روز به شهرک صنعتی لاکان رشت، حسین شمسایی مدیرعامل شرکت فرآوری و ساخت قطعات یدکی ایران ، در این بازدید ضمن بیان مطلب فوق در رابطه سایر فعالیتهای این شرکت افزود: ما توانستیم سال گذشته ۲۰ میلیون دلار صادرات داشته باشیم در حالی که گردش مالی گروه تعلیق عظام ۱۳۸ میلیون دلار بوده است.

وی با اشاره به حضور در ترکیه بعنوان یکی از قدرت‌‌های مطرح قطعه‌‌سازی اظهار داشت:از آنجایی که ین کشور تنها به استانداردهای تعیین شده خودش اجازه ورود کالا می دهد ما هم برای صادرات به ترکیه توانستیم برند EMG را در این کشور ثبت کنیم البته برند دیگری در روسیه به نام TUC  را ثبت کرده که این برند در حوزه کشورهای CIS موجب شده بتوانیم محصول خود را به آنها صادر کنیم.

شمسایی ادامه داد: استفاده از پیشرفته ترین ماشین آلات سی ان سی و ربات های متعدد همچنین استفاده از مواد اولیه مرغوب، ماشینکاری و جوشکاری دقیق که در این صنعت بسیار ضروری است موجب شده تولید با دقت بیشتر انجام شود همچنین چون کمک فنر بسیار دقیق و حساس بوده و از لوازم ایمنی خودرو محسوب می شود نیاز به فرایند تولید تخصصی دارد برای همین این محصول در ایستگاه های کنترل کیفی بررسی کامل شده تا رضایت و اطمینان مشتری را فراهم نماید.
وی در خصوص مشتریان محصول این شرکت گفت: این کارخانه با تولید ۱۰۰ نوع محصول و داشتن بالاترین تنوع محصولات در کشور مشتریان داخلی و خارجی بسیاری دارد مشتریان داخلی مثل شرکت گروه صنعتی ایران خودرو، شرکت گروه سایپا، شرکت گروه بهمن و شرکت ایکاپ، شرکت ساپکو و بازار مصرفی قطعات یدکی کشو از جمله آن هستند. همچنین مشتریان خارجی ما کشورهای CIS عراق و سوریه و روسیه و حتی ترکیه است که تولیدات به آنها صادر می‌شود البته باید گفت این شرکت اولین شرکت در کشور است که تامین قطعات یک شرکت تولید کننده خودرو در روسیه به نام گاس خودرو را به عهده گرفته است.

شمسایی اضافه کرد: در مجموع گروه عظام در سه گروه تخصصی فعالیت می کنند اول برق و الکترونیک دوم موتوری و قالبسازی و سوم تعلیق و انتقال قدرت که در کیلان می باشد و البته تحت دانش فنی ماندو کره جنوبی است.

وی درخصوص میزان فروش گفت: سالهای مختلف ما بالاترین فروش به ایران خودرو و ساپکو را داریم که در سال ۲۰۱۷ فقط در تعلیق و انتقال قدرت ۱۳۸ میلیون دلار بوده است. میزان فروش ما به خودروسازها 58 درصد و به بازار یدکی ۴۲ درصد از محصولات می باشد باید اضافه کنم که در برخی خودروها ۱۰۰ درصد نیاز این محصول توسط شرکت فرآوری و ساخت تامین می شود در برخی از خودروها در حد ۴۰ تا ۵۰ درصد این نیاز توسط این شرکت تامین می‌شود همچنین در خصوص اشتغالزایی در گروه انتقال قدرت و تعلیق استان گیلان که سه کارخانه می باشد ما ۹۰۰ نفر اشتغال مستقیم و 5000 نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد کرده ایم.

وی در رابطه با میزان تولید و مواد اولیه گفت: تیراژ تولید در حال حاضر سالیانه ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار عدد کمک فنر می باشد که البته قابلیت افزایش به ۸ میلیون را داریم همچنین یک خط تولید کامل را از فرانسه خریداری کردیم که پس از راه‌اندازی کامل آن خط می توانیم ظرفیت را حتی به ۲۲ میلیون برسانیم. در خصوص تهیه و تامین مواد اولیه نیز در حال حاضر ۷۰ درصد آن داخلی است و ۳۰ درصد از خارج تهیه می شود که آن هم محصولات های تک میباشد ولی با پلانی که تهیه کرده‌ایم تصمیم داریم و تلاش می کنیم همه مواد اولیه را از داخل تامین کنیم.

گفتنی است گروه قطعات خودرو عظام از 12 شرکت بزرگ تولیدي بزرگ تشکیل شده است. موضوع کسب و کار گروه، تولید قطعات خودرو است و فعالیت آن از سال 1376 آغاز شد و تا کنون ادامه دارد. شرکتهای عضو گروه در تهران و استان‌های مختلف دیگر از جمله آذربایجان شرقی، گیلان، البرز و اصفهان استقرار یافته‌اند و شرکت “مادر” نیز با نام “گروه قطعات خودرو عظام” ثبت و در تهران مستقر است.

خذ لیسانس‌های معتبر و همکاري‌هاي فنی، با بهره‌گیري از تکنولوژي‌هاي روز دنیا از شرکت‌هاي صاحب‌نام جهانی از قبیلMando ،Mahle ،Bosch و Valeo از جمله دستاوردهای این گروه بوده که در دو دهه گذشته ضمن تولید قطعات مهم و با کیفیت، توانمندي‌هاي بالاي خود را در پشتیبانی از صنعت خودرو کشور به اثبات رسانیده است.

گروه عظام با 12 کارخانه فعال، بزرگترین تولیدکننده قطعات اصلی خودرو در بخش خصوصی بوده و با پشتیبانی از خطوط تولید خودروسازان و تامین نیاز بازار لوازم یدکی خودرو به اشتغال زایی مستقیم برای حدود 5000 نفر در کارخانجات عظام و به صورت غیرمستقیم بیش از 25000 نفر در صنعت قطعات خودرو، سهم بسزایی در افزایش تولید ملی ایفا نموده است.

مشاهده بیشتر

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا