صنعت و تجارتکشاورزی

نگرانی از آینده کشاورزی مازندران

کشاورز…

نگرانی از آینده کشاورزی مازندران : صدای قلب زمین درایام دهه فجر، سعید شعبانی، رئیس خانه کشاورز و دبیر همایش آب، خاک و تغییر اقلیم استان مازندران، به همراه رئیس اراضی کشور، دکتر افلاطونی، و معاونین محترم، همچنین دکتر طوسی، معاون منابع انسانی استانداری مازندران، دکتر مدانلو، فرماندار جویبار، و دکتر بابک مومنی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی و معاونین جهاد، و مهندس هادیان، رئیس اراضی استان، و دکتر مازیار لاریمی، رئیس سازمان نظام مهندسی، و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و فرمانده نیروی انتظامی شهرستان جویبار، از پروژه ۴۰ هزار تایی مرغ گوشتی در چپگرود، واقع در (روستای میان ملک) مرغ گوشتی مروارید مهندس یعقوبیان و سایر پروژه‌های استان بازدید کردند.
شعبانی در این بازدید به دکتر افلاطونی گفت که با توجه به اهمیت صنایع تبدیلی، اراضی کشاورزی باید در اولویت قرار گیرند و در غیر این صورت، در آینده نزدیک شاهد تخریب و نابودی تولیدات در مازندران خواهیم بود. او همچنین تأکید کرد که مازندران جان کشاورزی است و هر باغچه‌اش بوی رزق و برکت می‌دهد.

شعبانی به عنوان دبیر اجرایی هشدار داد که اگر وزارت جهاد کشاورزی و اراضی کشاورزی تدبیری برای تأمین امنیت غذایی نداشته باشند، بی‌شک کشور ایران با مشکل گرسنگی مواجه خواهد شد.

مشاهده بیشتر

اخبار مرتبط

دکمه بازگشت به بالا