
ویژه برنامه مهمانی سادات ۳ با تقدیر از نوجوانان و مدیران سادات به مناسبت عید سعید غدیرخم و گرامیداشت دهه ولایت در فرهنگسرای رسانه برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی فرهنگسرای رسانه ، در آستانه فرا رسیدن عید سعید غدیر خم و همزمان با دهه مبارک ولایت، ویژهبرنامه «مهمانی سادات ۳» روز پنجشنبه ۲۲ خردادماه ساعت ۱۰ شامل بخشهای مختلف فرهنگی و هنری با مشارکت بنیاد بین المللی قرآن و حضور شخصیت های قرآنی و مدیریت شهری در فرهنگسرای رسانه برگزار شد.
تجلیل از نوجوانان سادات، همینطور مدیران سادات ، اجرای سرود، ، موسیقی، نقالی، سخنرانی از جمله بخشهای مختلف این ویژهبرنامه بود که با حضور نوجوانان و خانوادهها و با سخنرانی دکتر سید احمد علوی عضو شورای اسلامی شهر تهران و همچنین حجه الاسلام سید مهدی حسین زاده مدیر بنیاد بین المللی قرآن برگزار شد.
دکتر سید احمد علوی عضو شورای اسلامی شهر تهران در این مراسم ضمن تبریک اعیاد دهه ولایت و عید غدیر خم به ایراد سخن پرداخت.
در ابتدا با بیان اینکه برخی اعتقادات و فرهنگ جامعه در مسیر و گذشت زمان به هر دلیلی از جمله جنگ نرم دچار تغییر در روند اعتقادات و فرهنگ شده است.
به عقدهوی اعتقاد و نمادهای مذهبی در گذر نسل ها وبا فشار و تبلیغ رسانه های اجتماعی وسیاسی کم رنگ شده است .
وی افروزد در جامعه اسلامی می بایست کودکان و نوجوانان را در بدو عنفوان کودکی با اعتقادات مذهبی و فرهنگ غنی کشور و انس با ائمه مانوس کرد و این شرایط را برای فرزندان و مدیران آینده کشور محیا ساخت .
علوی گفت : کارگزار و مدیر موفق آینده کشور در بستر زمان و از نوجوانی آماده می شود . اوباید در فضای مناسب تربیتی نور ولایت و هدایت را کسب کند و ما باید این فضا را برایشان محیا سازیم.
به گفته علوی جامعه از مدیر شهری طلب دارد که المان و چیدمان شهری طوری طراحی شود که با فرهنگ واعتقاداتش همخوانی داشته باشد و یکپایتخت جهانی جامعه تشیع از مدیر شهری که نسبت به اهل بیت ارادت و انس دارد الهام می گیرد.
علاوه بر علوی عضو شورای اسلامی شهر تهران ، حجت الاسلام قائم مقامی وحجت الاسلام سید مهدی حسین زاده و دکتر منصوری لاریجانی در خصوص حکمرانی مدیران آینده قرآنی به ایران سخن در این مراسم جشن پرداختند و از نوجوانان سادات حلقه فرهنگسرا با اهدای هدایایی تقدیر کردند.

در پایان این مراسم نیز از سادات حاضر در جلسه توسط نوجوانان حلقه فرهنگسرای رسانه تجلیل به عمل آمد .



