اقتصاد کلان و بودجهاقتصادی

نباید به صندوق توسعه ملی نگاه بودجه‌ای داشته باشیم

دکتر مهدی غضنفری :

رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی، در برنامه زنده رادیو اقتصاد با بیان اینکه نباید به صندوق نگاه بودجه ای داشته باشیم، گفت: منابع صندوق باید به عنوان پشتیبان بخش تولید خصوصی قرار گرفته و مجدد به صندوق بازگردد.

به گزارش اقتصاد روز از روابط عمومی صندوق توسعه ملی، مهدی غضنفری در برنامه زنده رهیافت رادیو اقتصاد با بیان اینکه در دولت یازدهم و دوازدهم بخش عمده‌ای از منابع صندوق صرف هزینه‌های جاری و عمرانی دولت شده است، گفت: 40 درصد منابع صندوق نیز به سمت تولید آمده که از این میزان 25 درصد صرف نهاد‌های غیر دولتی و 15 درصد صرف بخش خصوصی شده است.

رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی، در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چه مکانیزمی برای تخصیص درصد بالای منابع صندوق به بخش خصوصی وجود دارد، گفت: واقعیت این است که فلسفه‌ی وجودی صندوق از دید دولت‌ها و بخش خصوصی متفاوت بوده و باید به درستی تبیین شود.

دکتر مهدی غضنفری با اشاره به دسته‌بندی صندوق‌های ثروت ملی به سه دسته کلی (توسعه ای‌، تثبیتی و صیانتی) افزود: نگاه به منابع صندوق نباید همانند تثبیتی و یا توسعه‌ای همچون بودجه جاری و عمرانی باشد. بلکه باید به عنوان پشتیبان بخش تولید خصوصی عمل کرده و مجدد به صندوق بازگردد؛ به گونه ای که بتدریج منابع صندوق فزونی یافته و بتواند در شرایطی که منابع خدادادی نفت و گاز به اتمام می رسد، عهده دار وظایف سنگین حکمرانی کشور باشد.

نشست رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی با بانوان همکار برگزار شد

رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی در نشست صمیمانه با با بانوان همکار به مناسبت میلاد خجسته میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت مقام روز زن گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) دارای جایگاه اجتماعی بالایی بودند که این امر نشان از مقام والای زن در اسلام است.
نشست رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی با بانوان همکار به مناسبت میلاد خجسته حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت مقام زن صبح امروز 4 بهمن‌ماه در محل صندوق توسعه ملی برگزار شد.

در این نشست صمیمانه، دکتر مهدی غضنفری ضمن تبریک روز میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و مقام زن به بانوان همکار صندوق، گفت: بدون شک، پی بردن به اعماق وجود شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) بسیار سخت است و نمی توان به راحتی آن را تفسیر کرد.

رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی با اشاره به چند بعدی بودن شخصیت والای حضرت زهرا (س)، جایگاه زن در اسلام را بسیار بالا عنوان کرد و افزود: جایگاه اجتماعی حضرت فاطمه(س) بسیار بالا بوده و جزئیات یک مبارز اجتماعی در شخصیت ایشان تجلی داشت که در نهایت به مقام شامخ شهادت نائل شدند.

گفتنی است: در ادامه این جلسه هر کدام از بانوان همکار دغدغه‌های کاری خود و نیز پیشنهادهایی برای کمک به رسیدن اهداف صندوق توسعه ملی را با رئیس هیأت عامل صندوق مطرح کردند و در پایان این مراسم با اعطای لوح یادبود به مناسبت روز زن و مادر از آنان تجلیل به عمل آمد.

مشاهده بیشتر

اخبار مرتبط

دکمه بازگشت به بالا