دکتر افقهی هرجا باشند منشأ نوآوری و خلاقیت هستند
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی :

درپی کسب موفقیت های شرکتهای تابعه هلدینگ بزرگ تاپیکو در در سه ماهه نخست سال جاری و عملی کردن اهداف «سال جهش تولید با مشارکت مردم» جعفر قادری ، نایب رئیس کمیسیون اقتصادی و رئیس کمیسیون کمیسیون ویژه جهش تولید و نظارت بر اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ مجلس شورای اسلامی گفت : دکتر افقهی هرجا باشند منشأ نوآوری و خلاقیت هستند.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب به اقتصاد روز افزود : دکتر افقهی مدیری توانمند و خوش فکر هستند و مطمئناً هر کجا که باشند منشأ نوآوری، خلاقیت و پیگیری امور هستند . مجموعه شستا نیز در دوران ایشان و آقای نوروزی موفقیتهای قابل توجه و قابل دفاعی داشته است.
گفتنی است دکتر بابک افقهی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو) به منظور تحقق اهداف شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» در شرکتهای تابعه تاپیکو از ابتدای سال جاری علاوه بر ابلاغ بخشنامه ها و دستورالعمل های مشخص و کارگشا، در جلسات ماهانه نیز به صورت گام به گام تحقق مطالبه به حق و مهم مقام معظم رهبری از نامگذاری سال جاری را پیگیری کرده اند .
دکتر عارف نوروزی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی(شستا) نیز با ارسال نامههایی جداگانه به دکتر بابک افقهی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین(تاپیکو) و مدیران عامل شرکت های نفت ایرانول ، پتروشیمی غدیر ، شرکت شیمیایی فرآورد قشم از عملکرد هلدینیگ تاپیکو و شرکت های تابعه موفق آن تقدیر و تشکر به عمل آوردند.



