اجتماعیاقتصادیبانک و بیمه

امکان بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در صنعت بیمه

با امضای یک تفاهم‌نامه همکاری مهیا شد

در راستای ارتقای نظام استاندارد بیمه محصولات دانش‌بنیان و افزایش تعداد استارتاپ‌های صنعت بیمه و همچنین حمایت از فناوری‌های پشتیبان این صنعت مانند هوشمندی کسب‌وکار و کلان‌داده، تفاهم‌نامه همکاری میان معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری و بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران به امضا رسید.
به گزارش  اقتصاد روز به نقل از ایسنا، در راستای سیاست‌های توسعه اقتصاد دانش‌بنیان اعم از توسعه بازار، بهبود کیفیت، افزایش رقابت‌پذیری و ارتقای نظام استاندارد بیمه محصولات دانش‌بنیان و اجرای احکام مربوط در قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان و همچنین تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات تفاهم‌نامه همکاری میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران صبح امروز به امضا رسید.
تسهیل فعالیت شرکت‌های دانش بنیان، نوآور و استارتاپ‌ها در صنعت بیمه، بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در جهت حل چالش‌های عمده صنعت بیمه، کاهش هزینه و ریسک شرکت‌های بیمه‌ای و طراحی و عرضه پوشش‌های بیمه‌ای مورد نیاز شرکت‌های دانش بنیان از جمله اهداف این تفاهم‌نامه به شمار می‌رود.
براساس این تفاهم‌نامه، معاونت علمی متعهد شد که در جهت ایجاد و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، نوآور و استارتاپ‌ها در صنعت بیمه در قالب قانون حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان و آیین‌نامه اجرایی آن و همچنین آیین‌نامه اجرایی برنامه توسعه زیست‌بوم شرکت‌های خلاق اقدام کند.
حمایت از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بیمه در ایجاد مراکز نوآوری و شرکت‌دهنده نوآوری در چارچوب دستورالعمل ساماندهی و توسعه مراکز نوآوری و رویدادهای کارآفرینی، حمایت از توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان تخصصی صنعت بیمه و فناوری‌های پشتیبان این صنعت مانند فناوری‌های حوزه هوشمندی کسب و کار،‌ داده‌کاوی، کلان‌داده، موقعیت‌یابی، الکترونیک و نرم‌افزار و فراهم کردن امکان دسترسی به سامانه‌ها و بانک‌های اطلاعاتی مربوط از دیگر تعهدات معاونت علمی به شمار می‌رود.
در مقابل بیمه‌ مرکزی همچنین نسبت به ایجاد بسترهای مقرراتی برای صدور پوشش‌های بیمه‌ای مورد نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان مانند بیمه مسئولیت محصولات و خدمات دانش‌بنیان، ایجاد بسترهای مقرراتی لازم برای تاسیس شرکت‌های دانش‌بنیان در صنعت بیمه،‌ شناسایی و معرفی حوزه‌های مستعد برای فعالیت‌های شرکت‌ها در بخش‌های بازاریابی و فروش،‌ صدور بیمه‌نامه و ارزیابی و پرداخت خسارت و جلوگیری از تقلبات بیمه‌ای و همچنین فراهم کردن امکان دسترسی به سامانه سنهاب و سایر بانک‌های اطلاعاتی موجود در صنعت بیمه اقدام کند.
به منظور احصای برنامه‌های اجرایی این تفاهم‌نامه و نظارت بر حسن اجرای آن‌ها، کارگروهی متشکل از معاونین توسعه مدیریت و جذب سرمایه، معاونت علمی و معاونین طرح و توسعه و نظارت بیمه مرکزی تشکیل می‌شود.
مدت تفاهم‌نامه امضا شده دو سال است که با اعلام قبلی این زمان قابل تمدید خواهد بود.

مشاهده بیشتر

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا