اجتماعیشهری

جشن دومین لبخند بنیاد نیکوکاری خدام الحسین (ع) در مرکز نگهداری و توانبخشی امام علی (ع) برگزار شد

با حضور هنرمندان و ورزشکاران

جشن دومین لبخند بنیاد نیکوکاری خدام الحسین (ع) در مرکز نگهداری و توانبخشی امام علی (ع) با حضور سید جواد هاشمی ، علی کاظمی ، شهرام شکوهی و علی فریادی در محل این خیریه برگزار شد.

به گزارش اقتصاد روز ، در این مراسم که با حضور خیرین برگزار شد حاضران با اهدای وجوه نقد این مرکز را که محل نگهداری حدود 200  دختر معلول ذهنی و جسمی شدید بالای 14 سال است حمایت کردند.

کلیه امور این افراد که برخی از آنها حتی فاقد خانواده هستند توسط 180 نفر از کادر پرستاری ، پیراپزشکی ، روانشناسی و مددکاری انجام می شود.

در این مراسم سیدحسن تقوی (مدیر عامل بنیاد) با ارائه گزارشی از عملکرد این مرکز گفت: قریب یک دهه از کار جمعی و خیریه خدام الحسین(ع )  می گذرد اما از سال ۱۳۹۸ این بنیاد رسما شروع به کار کرد که با عنایت خدا و برکت دست های ابا عبدالله(ع) و شما خیرین عزیز ضریب فعالیت بالایی پیدا کرده است.
وی افزود: ما در سال ۹۸ با این دیدگاه که معلولین نیاز به مرکز نگهداری مجزا ندارند  بلکه مسایل مختلفی دارند در محله دروازه غار و…وارد این حوزه شدیم وقتی فردی از اعضای خانواده معلولیت دارد بعضا خانواده فلج می شود یعنی شیفت اضافه برای پدر و مسائل جانبی زیاد برای مادر و حتی درگیری بستگان درجه دو.
گزارش های ارائه شده از مرکز حاکی آن است که قریب ۶۰۰۰نفر از خیریه خدمات دریافت کرده اند و از سال ۱۴۰۰ که مرکز امام علی(ع) به عهده ی ما گذاشته شد اعتقاد داریم که ۲۰۰ دختر به خانواده ما اضافه شده اند.

تقوی افزود: به شکرانه خدا طی سالها فعالیت های مختلفی در مرکز اتفاق افتاده است در این مدت علاوه بر مباحث خیریه و خدماتی که به ۲۰۰ دختری که در اینجا نگهداری می شوند داده می شود افراد معاونت اجتماعی و توانمند سازی مرکز توانستند کارهای مختلفی انجام دهند که بخشی از این فعالیت ها بصورت موقت و مقطعی مانند زلزله ، سیل و…بوده و بقیه فعالیت های روتین و همیشگی مرکز است.
مدیر عامل بنیاد خدام الحسین با اشاره به نوع فعالیت مرکز بیان کرد: ما در دوبخش فعالیت میکنیم بخش خانواده که با همت دوستان خدمات مورد نیازشان را دریافت می‌کنند و بخش اجتماعی که بیشتر مشمول خدمات موقت مانند هزینه درمان، جهیزیه و….می شود که دچار مشکل شده و فوریت دارند و این خود چالش بزرگی است زیرا بعضی از هزینه ها سنگین است.

وی در پایان افزود: ما تلاش کردیم در تهران از لحاظ کیفیت خدمت رسانی و بعد مسافت کار را به نحو احسن انجام دهیم اما به لطف خدا این خدمات در استان های دیگر نیز انجام شده است در واقع ما امانت دار کار خیری هستیم که شما خیرین بصورت نقدی و غیر نقدی در اختیار ما گذاشته اید و من و تیم من شرعا به عنوان امانت دار به بهترین و با صرفه ترین نوع از آن استفاده می کنیم خوشبختانه استان های مرزی و دور نیز از برکت نیت پاک شما نیکوکاران خدمات دریافت کرده اند و تلاش می کنیم در سال ۱۴۰۳ در خدمات افزایش و تنوع داشته باشیم.
در حال حاضر دغدغه ما محل زندگی بچه ها است که ما آن را بخش و بچه ها به آن اتاق می گویند است و امیدواریم با همت والای خیرین محل زندگی دخترانمان را بهینه و مطلوب کنیم.ما به افرادی که این بچه ها را نگه می‌دارند پرستار نمی‌گوییم اینها مادر یار هستند زیرا معتقدیم این فرشته ها دختران ما هستند.

لازم به ذکر است سرانه هزینه ماهانه هر یک از این دختران در سال 1402 حدود 13 میلیون تومان است که بصورت غیرنقدی و نقدی باید توسط نیکوکاران و حامیان مالی مرکز تامین شود.

همچنین یکی از آثار هنری مددجویان این مرکز که منقش به کلمه یا علی بود ببه بالاترین رقمی پیشنهادی حاضران فروخته شد.

اجرای سرود توسط معلولان

 

در این برنامه گروه سرود معلولان نیز به اجرای سرود پرداختند و مورد تشویق حاضران قرار گرفتند. هنرمندان و ورزشکاران حاضر ر این برنامه نیز با اهدای هدیه به معلولان از آنها قدردانی کردند.

 

مشاهده بیشتر

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا