اجتماعیبهداشت و درمانتعاون و کارآفرینیشهریگردشگری

رشد چشمگیر پذیرش گردشگری سلامت ایران در سال 99

مدیرکل امور بین‌الملل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 150 بیمارستان و 50 شرکت تسهیلگر گردشگری سلامت امسال مجوز گرفتند و با توجه به تغییر نرخ ارز، سال آینده سال گسترش چشمگیر گردشگری سلامت در ایران خواهد بود.
به گزارش اقتصاد روز و به نقل از ایرنا،محسن اسدی لاری در نشست توسعه گردشگری سلامت ایران و افغانستان در هتل آزادی افزود: از 6 ماه پیش که وزیر بهداشت آیین نامه تاسیس شرکتهای تسهیلگر گردشگری سلامت را ابلاغ کرد تحولات زیادی در این حوزه انجام شده، 150 بیمارستان دولتی و خصوصی مجوز حذب گردشگر سلامت گرفتند و 50 شرکت تسهیلگر تورست درمانی نیز با اخذ مجوز از وزارت بهداشت تاسیس شد.
تعداد بیماران خارجی و گردشگران سلامت ایران رو به افزایش است
وی ادامه داد: تعداد بیماران خارجی و گردشگران سلامت که ایران را به عنوان مقصد انتخاب می کنند رو به افزایش است و علاوه بر کشورهای همسایه مثل عراق، افغانستان و همسایه های شمالی که بیشترین گردشگران سلامتی هستند که به ایران می آیند حتی از شمال آفریقا و اروپا نیز بیماران برای درمان برای درمان به ایران سفر می کنند.
اسدی لاری گفت: تفاوت قیمت ارز از سال گذشته که رشد سه برابری داشته، قیمت خدمات پزشکی را در ایران رقابتی تر و تحریم ها نیز انگیزه مراکز درمانی را برای جذب بیمار خارجی بیشتر کرده و ظرفیت بزرگی را برای صادرات دارو و تجهیزات پزشکی ایجاد کرده که باید از این فرصت استفاده کرد البته این ظرفیت تا حدی باید مورد استفاده قرار گیرد که خدشه ای به خدمات درمانی مورد نیاز مردم کشور وارد نشود.
مدیر کل امور بین الملل وزارت بهداشت افزود: جمهوری اسلامی ایران رتبه 16 را در تولید علم در دنیا دارد و در منطقه رتبه اول را دارد و امکان تبادل علمی و آموزشی به خصوص در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی زمینه افزایش همکاری وجود دارد.

اسدی لاری افزود: 590 دانشجوی افغانستانی اکنون در دانشگاههای علوم پزشکی در حال تحصیل هستند از جمله 40 دانشجوی علوم پزشکی که در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با 50 درصد تخفیف تحصیل می کنند.

تکنولوژی سلامت هر روز در ایران به روز می شود

سفیر افغانستان در ایران نیز در این مراسم گفت: دو ملت افغانستان و ایران مشترکات زیادی دارند. در حوزه پزشکی نیز افغانستان در 20 سال گذشته پیشرفت های خوبی داشته اما با توجه پیشرفت های قابل توجه ایران در این حوزه، اشتیاق زیادی برای افزایش همکاری در این زمینه داریم.

عبدالغفور لیوال افزود: توسعه گردشگری سلامت به دو دلیل بین دو کشور قابل گسترش است یکی اینکه در 40 سال گذشته میلیونها افغانستانی به صورت کوتاه مدت و بلندمدت در ایران اقامت داشته اند و نسل بعدی آنها در ایران به دنیا آمده اند.
وی ادامه داد: تکنولوژی سلامت هر روز در ایران به روز می شود و لوازم پزشکی و بیمارستان ها در ایران پیشرفت زیادی داشته است، امکان زیادی برای انتقال تجارب و همکاری وجود دارد که می توان از این فرصت برای مرهم نهادن بر زخم یکدیگر استفاده کرد.

مشاهده بیشتر

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا