هفتمین جلسه هماهنگی برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید با حضور مهدی قمی،شهردار منطقه 11

هفتمین جلسه هماهنگی برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید با حضور مهدی قمی، شهردار منطقه ۱۱، مدیرکل حوزه شهردار، معاونان، شهرداران نواحی و رؤسای ادارات، در دفتر شهردار منطقه ۱۱ برگزار شد.
در این نشست، آخرین اقدامات و برنامهریزیهای اجرایی برای برگزاری هرچه باشکوهتر مراسم، از جمله هماهنگیهای خدمات شهری، ترافیکی، پشتیبانی، اطلاعرسانی، ایمنی و مدیریت میدانی و اسکان و پذیرایی مورد بررسی قرار گرفت و مسئولیتهای هر یک از بخشها بهمنظور اجرای منسجم برنامهها مرور شد.
مهدی قمی، شهردار منطقه ۱۱، در این جلسه با تأکید بر ضرورت هماهنگی کامل میان تمامی واحدهای اجرایی اظهار کرد: «برگزاری شایسته این مراسم ملی و مردمی، نیازمند آمادگی حداکثری، انسجام سازمانی و حضور میدانی تمامی بخشهای مدیریت شهری است و خدمترسانی مطلوب به عزاداران باید با نهایت دقت، نظم و کیفیت انجام شود.

در پایان این نشست نیز بر استمرار جلسات هماهنگی، پیگیری مصوبات و آمادگی کامل تمامی بخشهای اجرایی تا پایان مراسم تأکید شد.


