اجتماعیبهداشت و درمانگزارش ویژه

فرایند افتتاح بیمارستان ولیعصر اراک دچار فرسایش شده است

سرپرست معاونت مجلس حقوق و امور استان‌های سازمان برنامه و بودجه کشور:

سرپرست معاونت مجلس حقوق و امور استان‌های سازمان برنامه و بودجه کشور در خصوص ساخت بیمارستان ولیعصر(عج) اراک گفت: متأسفانه ساخت و تکمیل این پروژه که از پروژه‌های ملی است، به تأخیر افتاده و فرایند افتتاح آن دچار فرسایش شده است.

به گزارش اقتصاد روز از فارس، بابک افقهی در حاشیه بازدید از پروژه در حال ساخت بیمارستان ولیعصر(عج) اراک اظهار کرد: متاسفانه ساخت و تکمیل این پروژه که از پروژه های ملی است، به تاخیر افتاده و فرایند افتتاح آن دچار فرسایش شده است.

وی خاطرنشان کرد: بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) یکی از الزامات و ضروریات شهر اراک، شهروندان استان مرکزی و استان های همجوار است و طی سنوات مختلف دچار فرسودگی پایان اجرای پروژه شده است.

وی تاکید کرد: امیدواریم که با سفر ریاست جمهوری به استان مرکزی و تمهیداتی که برای اتمام پروژه پیش‌بینی شده است ابنیه این پروژه نهایتاً تا آخر سال جاری به اتمام و در اوایل سال آینده شاهد بهره‌برداری از آن باشیم.

اتمام پروژه بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) نیازمند نگاه ویژه در سفر ریاست جمهوری است

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم سازمان برنامه و بودجه در سفر ریاست جمهوری پروژه بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) را ویژه ببیند.

علی اکبر کریمی نیز گفت: این بیمارستان که سال ها از کلنگ‌زنی آن می‌گذرد برای اتمام به ۵۰۰ میلیارد تومان نیاز دارد که امیدواریم در این سفر اعتبارات مورد نیاز تخصیص یابد.

وی افزود: مردم سال هاست که چشم انتظار آغاز به کار و بهره برداری این بیمارستان هستند اما متاسفانه موانع متعدد باعث به تعویق افتادن راه‌اندازی پروژه شده است لذا امیدواریم در دولت سیزدهم این مهم به سرانجام برسد.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: با توجه به قول‌هایی که مسئولین دولت‌های گذشته در سرعت گرفتن ساخت این پروژه دادند، ما نیز به عنوان نماینده مردم پیگیر قول‌ها بودیم لذا امیدواریم که با تأمین هر چه سریع‌تر منابع شاهد بهره‌برداری پروژه باشیم.

گفتنی است که پروژه بیمارستان ۴۸۶ تختخوابی ولی عصر (عج) اراک بزرگترین پروژه بیمارستانی استان مرکزی به شمار می‌رود که در صورت تکمیل و بهره‌برداری، بخش عمده کمبود تخت درمانی مرکز استان را رفع می‌کند.

بازدید سرپرست معاونت مجلس، حقوقی و امور استان‌های سازمان مدیریت و برنامه ریزی از کتابخانه مرکزی
در جریان سفر هیئت دولت به استان مرکزی بابک افقهی، رئیس حوزه ریاست و سرپرست معاونت مجلس، حقوقی و امور استان‌های سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور از پروژه کتابخانه مرکزی شهر اراک بازدید کرد و در جریان پیشرفت پروژه قرار گرفت.

مشاهده بیشتر

اخبار مرتبط

دکمه بازگشت به بالا